Jun 30, 2017

Kad Raya Dari Malaysia


Assalamualaikum!!

Syukur Alhamdulillah... Semalam merupakan hari yang amat terharu buat SN. Kedatangan kad hari raya dari geng blogger dari Malaysia. Jauh tu.. apa korang rasa kalau dapat kad raya macam yang SN dapat gini? Semestinya menanggis weii.

Ketika SN jemur baju di halaman belakang, EN balik kerja tengahari bawa kad terus bagi dan cakap "speciellt till dig" bermaksud special for you. Bila tengok setem dari Malaysia ya Allah.. kegembiraan tu nampak dengan linangan airmata. Terharu, hiba, gembira semua dapat di rasakan. Mungkin yang duduk jauh dan menjadi anak rantau tahu perasaan bila dapat sesuatu dari tanahair.
Apa pun terima kasih kerana sudi menjadi sahabat, geng blogger dan penghibur hati walaupun hanya dengan sekeping kad sebagai pengganti diri.

Jutaan terima kasih buat adinda  KAKLONG CHAN atas kiriman kad raya. Walaupun mengambil masa 2 minggu untuk sampai tapi SN amat berbesar hati. Yang pasti tarikh cop kat setem pada 16.06.2017 dan selamat sampai tanpa sebarang kerosakan. Thank again ya KakLong Chan. Semoga ukhwah kita berpanjangan dan Selamat hari Raya buat KakLong Chan sekeluarga dari kami di bumi sweden.

I LOVE MALAYSIA..
Catat Ulasan
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...